Як вирішувати питання декомунізації - відповідь "Слуги народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Як вирішувати питання декомунізації - відповідь "Слуги народу"

Як вирішувати питання декомунізації - відповідь "Слуги народу"
Джерело:  online.ua

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що питання декомунізації повинні розглядати на рівні Верховної Ради. На його думку, рішення про перейменування населених пунктів мають приймати місцеві жителі на референдумах. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

За словами Разумкова, навіть місцеві ради не завжди теж відображають у повному обсязі ті інтереси, які є у місцевих жителів.

Також політик нагадав, що введення інструменту референдумів є однією з ключових програмних речей у президентській кампанії Володимира Зеленського та партії "Слуга народу".

"Декомунізація – це процес, який було розпочато досить давно, і ми з вами спостерігали перейменування міст, сіл. Це можливо. Проблема полягає в іншому: чи повинні приймати рішення ті, хто безпосередньо там знаходиться і живе", - каже Разумков.

Як повідомляв ONLINE.UА, Разумков переконаний, що миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією. На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?