Як завершать матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів: в УЄФА прийняли неочікуване рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Як завершать матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів: в УЄФА прийняли неочікуване рішення

Як завершать матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів: в УЄФА прийняли неочікуване рішення
Джерело:  online.ua

В УЄФА прийняли неочікуване рішення, як завершити Лігу Європи і Лігу чемпіонів в 2020 році, матчі яких припинені через пандемію коронавіруса. Організатори турнірів допускають, що дограти єврокубки зможуть за три тижні в серпні, коли клуби завершать виступи у внутрішніх першостях. Про це заявив президент УЄФА Александер Чеферін, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mirror.

"Догравати матчі у вересні або жовтні - це вже занадто пізно. В даний момент зусилля УЄФА зосереджені на тому, щоб допомогти європейським лігам дограти свої сезони. Потім, в серпні, в стислі терміни можна буде визначити переможців Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Для відповідності цьому плану європейські ліги повинні відновити сезон не пізніше середини червня", - уточнив Чеферін.

Нагадаємо, в Лізі чемпіонів на стадії 1/8 фіналу зіграні 12 матчів з 16, а в Лізі Європи - лише шість. В УЄФА допускають, що нинішній футбольний сезон, який був загальмований в більшості країн через пандемію коронавіруса, може бути втрачено. Раніше Чеферін уточнював, що це станеться, якщо національні першості не вдасться відновити до кінця червня.

Також в УЄФА пригрозили не допустити до наступних розіграшів єврокубків клуби тих країн, де переможці національних чемпіонатів будуть оголошені достроково, без проведення турів, що залишилися незіграними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в УЄФА назвали доступні дати для завершення Ліги Європи і Ліги чемпіонів в 2020 році. Чеферін підкреслював, що якщо матчі не будуть дограні до 3 серпня, то турніри будуть достроково завершені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?