Як зробити стосунки щасливішими - проста та ефективна порада
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як зробити стосунки щасливішими - проста та ефективна порада

Як зробити стосунки щасливішими - проста та ефективна порада
Джерело:  Cosmopolitan

Психологи університету Хартфортшіра в Британії запевняють, що пари, які сплять в міцних обіймах один одного, набагато щасливіші в стосунках ніж ті, хто цього не робить. Вказано, що науковці провели дослідження, під час якого опитали понад 1000 пар, передає ONLINE.UA з посиланням на Cosmo.

"86% закоханих, які сплять на відстані менше 5 сантиметрів один від одного, вважають свої відносини абсолютно щасливими і гармонійними. Водночас, відсоток партнерів, що сплять на відстані більше 50 сантиметрів і задоволені відносинами значно менший, – тільки 66% випадків", - сказано в повідомленні.

За словами співавтора дослідження Річарда Уайзмена, 94% пар, які вночі тілесно контактують один з одним, задоволені своїми відносинами, в той час, як ті, хто не торкається до партнера під час сну, задоволені тільки в 68% випадків.

Окрім того, зазначається, що партнери, які лягають в ліжко без одягу, зберігають пристрасть і любов на високому рівні навіть після 5 і більше років відносин.

Отже, щоб зробити відносини щасливішими необхідно частіше обіймати партнерів під час сну та у житті загалом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Австралії після тривалих досліджень прийшли до доволі неочікуваного висновку. Вони переконані, що якщо чоловік подивиться на сексуальну жінку — йому буде дуже хотітися м’яса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?