Як зупинити війну на Донбасі - у Путіна виступили з нахабною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Як зупинити війну на Донбасі - у Путіна виступили з нахабною заявою

Як зупинити війну на Донбасі - у Путіна виступили з нахабною заявою
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков виступив з новою нахабною заявою. Він цинічно зазначив, що тему повернення контролю за ділянкою україно-російського кордону на Донбасі офіційний Київ повинен обговорювати з представниками терористичних організацій "Л/ДНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Тему контролю за кордоном потрібно спочатку проговорювати з представниками Донбасу, з представниками двох самопроголошених республік", - заявив Пєсков, коментуючи можливість повернення Києву контролю над кордоном на Донбасі в обмін на поставки води до Криму", - заявив речник Путіна.

За його словами, без здійснення цих контактів "дуже важко що-небудь сказати".

"Поки з великою міри упевненості можна припустити, що вони, звичайно ж, будуть проти того, щоб міняти суть і сутність мінських домовленостей, під якими стоять візи представників цих двох регіонів", - заявив Пєсков.

Окрім того, речник Кремля відреагував на призначення нового глави Офісу президента України Андрія Єрмака і його вплив на врегулювання ситуації на Донбасі.

"(Оцінити вплив Єрмака - ред.) можна буде за конкретними справами і конкретними рішеннями", - заявив Пєсков.

Сам Єрмак нещодавно заявив, що припинення війни на Донбасі залишається пріоритетним питанням для українського лідера Володимира Зеленського та його Офісу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Єрмак розказав про напрямки, які є пріоритетними для команди глави держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?