Які бювети, аптеки та ветеринарні клініки працюватимуть у Києві у разі блекауту — список
Категорія
Україна
Дата публікації

Які бювети, аптеки та ветеринарні клініки працюватимуть у Києві у разі блекауту — список

Які бювети, аптеки та ветеринарні клініки працюватимуть у Києві у разі блекауту — список
Джерело:  online.ua

Міський очільник Києва Віталій Кличко опублікував адреси бюветіваптек та ветеринарних клінік, які працюватимуть навіть у разі тотального блекаута в столиці України (перейдіть за посиланням, щоб зберегти усі списки).

Джерело: Фейсбук-сторінка Віталія Кличка

Відомі списки бюветів та аптек, які працюватимуть у Києві у разі блекауту

Віталій Кличко звертає увагу на те, що у разі перебоїв з водопостачанням у Києві забезпечуватимуть систему резервних джерел отримання питної води. Насамперед йдеться про бюветні комплекси, адже більшість з них може бути підключена до генераторів.

За словами мера, влада міста купила та залучила для цього генератори, до яких оперативно підключаються 105 бюветів комунального підприємства "Київводфонд" та ще шість бюветів "Київводоканалу" на лівому березі.

Також наголошується, що питну воду та воду для інших потреб можна буде знайти у пунктах обігріву.

Окрім того, наголошується, що аптеки КП "Фармація" забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання.

Працюватимуть і частина аптек приватних мереж. Перелік буде оновлюватися.

Віталій Кличко також запевняє, що у разі блекауту працюватимуть комунальні ветеринарні клініки, що входять до складу КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини".

Як уже згадувалося раніше, нещодавно міський голова Києва оприлюднив  перелік ринків, супермаркетів і ТРЦ, які працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання столиці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?