Яким було "різдвяне перемир'я" з боку росіян на фронті — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

Яким було "різдвяне перемир'я" з боку росіян на фронті — зведення Генштабу

Яким було "різдвяне перемир'я" з боку росіян на фронті — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Попри оголошене Москвою "тимчасове перемир'я" армія Російської Федерації протягом доби здійснили авіаудар і 7 обстрілів з РСЗВ. Окрім того, загарбники продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України із танків, мінометів та ствольної артилерії.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Що відбувається на фронті 7 січня

Незважаючи на оголошений так званий "режим припинення вогню", російські окупанти продовжують обстрілювати позиції наших підрозділів з танків, мінометів та ствольної артилерії. Поряд з цим, протягом доби, противник завдав авіаудару та здійснив 7 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, - розповідають українські військові.

Окрім того, наголошується, що авіація Сил оборони України 7 січня завдала ударів по 21 району зосередження ворога, а також 3 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Також нашим ракетникам і артилеристам вдалося уразити 4 райони зосередження живої сили і 2 склади боєприпасів ворога.

На  Куп’янському  та  Лиманському  армія РФ не зупиняла обстріли біля 13 населених пунктів. Зокрема це - Іванівка, Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Берестове і Вишневе на Харківщині та Площанка, Невське, Червонопопівка і Діброва Луганської області.

На  Бахмутському  напрямку російські окупанти обстрілялт понад 15 населених пунктів. Серед них - Верхньокам’янське, Берестове, Білогорівка, Веселе, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Біла Гора, Майорськ та Нью-Йорк на Донеччині.

На Авдіївському напрямку ворожого вогневого впливу зазнали Бердичі, Авдіївка, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області На Новопавлівському напрямку обстріляно Велику Новосілку, Вугледар, Пречистівку та Микільське Донецької області. На Запорізькому напрямку під вогневе ураження потрапили райони 16 населених пунктів. Серед них - Времівка на Донеччині та Ольгівське, Полтавка, Малинівка, Дорожнянка, Залізничне, Лугівське, Щербаки і Степове Запорізької області, - йдеться в повідомленні.

На  Слобожанському  напрямку російскі військові обстріляли райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Вовчанськ та Огірцеве, що на Харківщині.

Оркмі того, повідомляється, що на  Херсонському  напрямку від мінометних та артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура в районах 17 населених пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?