Якщо Україна піде в наступ, Путін відповість, і почнеться пекло - боєць АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Якщо Україна піде в наступ, Путін відповість, і почнеться пекло - боєць АТО

Якщо Україна піде в наступ, Путін відповість, і почнеться пекло - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Якщо Україна зважиться на наступ на Донбасі, це неминуче спричинить військову відповідь Росії, наслідки якої будуть дуже важкими.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів боєць Збройних сил України Гліб Бабич.
"Ми як вели позиційну війну - так її і ведемо. Розмови про те, що "ми б дійшли до Донецька, а нам не дають" ведуть або ідіоти, які щиро не розуміють реальної ситуації, або ті, яким чим гірше - тим краще. Країну розгойдують. Змушують її просити те, до чого вона не готова зовсім", - сказав він.
За його словами, введення в країні воєнного стану перетворить всю Україну на пекло.
"Наприклад, введення воєнного стану найбільше вимагають ті, хто не уявляє, наскільки в такому випадку зміниться їхнє життя. Ті, хто зовсім до цього не готовий. Введення воєнного стану перетворить всю країну на воєнне пекло. А для нас зникнуть будь-який сенс і радість в поверненні додому - крім як побачитися з сім'єю. Тому що, повертаючись назад, ми будемо бачити блокпости, похмурі обличчя, обмеження у всьому і так далі", - зазначив він.
Читайте також: Як війська Путіна обстрілювали Україну: експерти Bellingcat створили карту, з'явилося відео
Боєць АТО також розповів про обмеження, які послідують після введення воєнного стану.
"Знову ж, введення воєнного стану - це обмеження гласності, наприклад. Це обмеження свобод, наприклад. І при введенні подібних обмежень існуючій системі - порочній, невилікованій, невиліковній - буде куди простіше себе зберегти. Хочете наступу? Так спочатку скажіть людям на передовій: пацани, все зашибісь. Завтра половина з вас буде з апостолом Петром розмовляти. Післязавтра - і друга половина. А потім - ще й половина тих, які прийдуть за вами...", - заявив військовий.
"Треба усвідомлювати просту річ: більшість тих, хто зараз кричить "пустіть мене - я всіх порву", прекрасно розуміють, що ніхто не пустить. Це, знаєш, як "тримайте мене семеро", - додав Бабич.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA:  Про наступ на Донецьк зараз говорять або ідіоти, або ті, хто хоче пекла в Україні - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?