Японія підняла винищувачі через літаки Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Японія підняла винищувачі через літаки Росії

Японія підняла винищувачі через літаки Росії

У вівторок, 24 січня, військово-повітряні сили Японії підняли по тривозі свої винищувачі у відповідь на наближення до кордонів країни трьох російських бомбардувальників Ту-95.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


У японському Міністерстві оборони заявили, що в другій половині дня 24 січня російські літаки підлетіли до материкової частини Японії з півночі й пролетіли над Японським морем. На сайті відомства опублікували карту з маршрутом польоту російських бомбардувальників і їх фото.
Читайте також: Кремль викрили в серйозній військовій дурниці: з'явився яскравий приклад
Відзначається, що два бомбардувальники РФ попрямували південніше до острова Окінава, облетіли навколо території країни, після чого повернулися в Росію ввечері того ж дня. У повідомленні японського оборонного відомства йдеться, що повітряний простір Японії російські літаки не порушували.
Як повідомляв ONLINE.UA,  5 січня російський пасажирський лайнер, який прямував з Сахаліну на Курильські острови, був змушений екстрено знизитися, щоб уникнути зіткнення з літаком, який імовірно належить до бойових кораблів НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?