Японський мільярдер шукає 8 добровольців для спільної подорожі на Місяць
Категорія
Технології
Дата публікації

Японський мільярдер шукає 8 добровольців для спільної подорожі на Місяць

Японський мільярдер шукає 8 добровольців для спільної подорожі на Місяць
Джерело:  online.ua

Молодий та епатажний мільярдер з Японії Юсаку Маедзава офіційно повідомив, що наразі активно шукає 8 добровольців, які захочуть разом із ним відправитися у подорож навколо Місяця на космічному кораблі Starship, який розробляє компанія SpaceX. Як уже згадувалося раніше, політ повинен відбутися у 2023 році. Що цікаво, раніше багатій активно шукав дівчину, яка могла б скласти йому компанію у подорожі на Місяць, однак так і не знайшов. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Verge.

"Юсаку Маедзава є власником найбільшого японського онлайн-магазину з продажу одягу. Його активи оцінюють у 2 мільярди доларів.Ще у 2018 році стало відомо, що Маедзава стане першим пасажиром космічного корабля Starship компанії SpaceX", - йдеться в повідомленні видання.

За словами мільярдера, у відборі мають брати участь люди, які відповідають двом критеріям: хто готовий розширювати свої межі, допомагати людям і суспільству будь-яким чином; хто готовий підтримати інших членів екіпажу, які поділяють ті ж ідеї.

"Я хочу, щоб до проєкту приєдналися найрізноманітніші люди. В цілому буде відібрано від 10 до 12 учасників, проте я запрошу в подорож до Місяця тільки 8 осіб", - наголосив Юсаку Маедзава.

Журналісти також не забули нагадати про те, ще рік тому Юсаку Маедзава вирішив знайти дівчину, з якою відправиться на Місяць. Що цікаво, претенденток він вирішив шукати винятково в інтернеті. Дівчата мали подавати свої заявки.

"Потім повинен був відбуватись попередній відбір, після чого Маедзава мав проводити побачення із відібраними кандидатками. На початковому етапі подали заявки понад 27 тисяч жінок. Однак, одразу після старту прийому заявок мільярдер заявив, що змінив своє рішення та вирішив відмовитись від відбору", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що марсохід Perseverance, який 18 лютого висадився на поверхню Червоної планети, нарешті надіслав своє перше відео, яке він записував під час спуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?