Японці розробили футболку з вбудованим кондиціонером (відео)
Категорія
Технології
Дата публікації

Японці розробили футболку з вбудованим кондиціонером (відео)

Японці розробили футболку з вбудованим кондиціонером (відео)
Джерело:  online.ua

Японська корпорація Sony представила мініатюрний кондиціонер, який можна помістити в кишеню спеціальної футболки. Пристрій розроблено для полегшення перебування людей в умовах літньої спеки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на First Flight JP.

Компактний кондиціонер отримав назву Reon Pocket, він важить усього 85 грамів. Пристрій можна помістити в спеціальну кишеню на футболці, яка знаходиться на спині ближче до верхньої частини хребта.

Електронний засіб, який зовні схожий на смартфон, зможе охолоджувати або нагрівати носія. Управляти ним можна через спеціальний додаток для iOS і Android. Режим роботи може бути як ручним, так і автоматичним.

Зарядка Reon Pocket триває близько двох годин, а використовувати його можна протягом доби. Кондиціонер здатен охолодити температуру тіла на 13°С, а збільшити на 8°С.

Базовий варіант пристрою, до якого входить також і футболка, обійдеться в 104 долари США. Існують і більш дорогі версії з поліпшеним функціоналом. У продаж новинка потрапить, скоріше за все, наступного року.

Нагадаємо, що не так давно в Японії створили «робота-бога».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?