Ярош розповів, як Порошенко налаштований щодо Добровольчої армії
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош розповів, як Порошенко налаштований щодо Добровольчої армії

Ярош розповів, як Порошенко налаштований щодо Добровольчої армії
Джерело:  Укрінформ

Нардеп України, екс-лідер "Правого сектора"  Дмитро Ярош  заявив, що президент України Петро Порошенко не виключає створення Добровольчої армії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".


"Веду переговори з президентом. Він сказав, що подумає щодо законопроекту. Там є питання по фінансуванню, більше тактичні. Але в принципі, я бачу, що вже є певне бажання робити", - прокоментував Ярош прогрес у створенні Добровольчої армії.


Читайте також: Порошенко нагородив Яроша і двох легендарних загиблих бійців АТО


Депутат упевнений, що посмертне нагородження добровільних учасників АТО званням Героя України і нагородження самого Яроша орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня є свідченням руху Порошенко в цьому напрямку. "Президент вже слухає, ми вже обмінюємося думками", - підкреслив він.


Як заявив Ярош, Добровольча (або "резервна", - остаточну назву ще не вибрали) армія повинна стати "державною структурою за типом естонського "Кайтселійта" або польської територіальної оборони, можливо, за фінською або швейцарською моделю, але з українськими реаліями".


Раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA Дмитро Ярош розповідав, що планує зустрітися з Петром Порошенко для обговорення законопроекту про добровольчу армію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?