Ярош яскраво відповів бойовику Гіркіну на слова про повагу: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош яскраво відповів бойовику Гіркіну на слова про повагу: опубліковано відео

Ярош яскраво відповів бойовику Гіркіну на слова про повагу: опубліковано відео

Російський диверсант, екс-ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що поважає народного депутата Дмитра Яроша, на що лідер українських націоналістів відповів йому взаємністю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Яроша.
"Ярош, на відміну від багатьох, отримав реально важкі поранення в ході боїв під Донецьком. Його боягузом то ніяк не назвеш. Ворога можна ненавидіти, але його потрібно поважати, якщо це гідний ворог. Ярош в цьому відношенні набагато більш гідний, ніж більшість товстопузих українських генералів, які поховали величезну кількість своїх солдатів завдяки більш ніж ідіотським діям", - сказав Гіркін.
Читайте також: Бойовик Стрєлков підірвав мережу розповіддю про "вдалу спецоперацію" в Києві


У відповідь на це Ярош в Facebook написав, що Гіркін - хороший диверсант.
"Навзаєм... Гіркін - ворог. Гіркін - гарний диверсант... Слава Нації! Смерть Російській Федерації!", - зазначив він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Дмитро Ярош може піти в президенти України на наполегливе прохання соратників, щоб говорити від імені українців усього світу і закінчити формування української держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?