Ярош знову пустує: соцмережі висміяли заяву Росії про "Правий сектор"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ярош знову пустує: соцмережі висміяли заяву Росії про "Правий сектор"

Ярош знову пустує: соцмережі висміяли заяву Росії про "Правий сектор"
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж безжально висміяли заяву Генпрокурора РФ Юрія Чайки про те, що прихильники "Правого сектора" намагалися організувати державний переворот в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так відомий російський блогер і бізнесмен Слава Рабинович в своєму Facebook написав: «#ОпятьЯрошШаліт, а Оруелл тихо курить збоку...», натякаючи на знаменитий роман «1984», в якому показана жорстока сутність тоталітарного режиму.
У коментарі до цього повідомлення Oles Kolomiets написав: «Учора зателефонував знайомий укро-фажізд, домовилися про зустріч в Правому секторі. Попили пивка з жидо-масонами, зустріли знайомих англо-саксів. Поговорили, як за допомогою лібералів поставити Росію на коліна... душевний вечір вийшов. Цілком нацзрадницький».
Його підтримав Nickolai Bondarenko: «Потекло по штанях. І запах ріпи... Власної тіні бояться, паскуди. А напаскудили неабияк, тварюки».
Масла у вогонь підлив і Juriy Wondrous: «Жах який! Це що ж діється-то? Прям на сторінках споконвічно русскава контакту домовлялися, коли перевертати будуть? Ну просто свинство!».
Також не пропустили шикарну новину про "Правий сектор" і користувачі Twitter.
Анастасія Зотова вважає такі заяви "новинами Кащенка" (за назвою головної психіатричної лікарні Москви).


Також глузують із Чайки і в "Снобі":



А "Єгипетський оркестр" фантазує, що Чайка може на хвилі паніки і у вікно викинутися:


"Санкционный фрукт" порівняв Чайку з Суперменом:



А "Брови Брежнєва" припустили, що Росію від перевороту врятувала упаковка пива:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на  російському телебаченні показали неймовірний сюжет про візитівку "Правого сектора" всередині нового українського безпілотника "Фурія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?