Йдіть до біса: Аваков відреагував на гучний скандал, що розгорівся в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Йдіть до біса: Аваков відреагував на гучний скандал, що розгорівся в Україні

Йдіть до біса: Аваков відреагував на гучний скандал, що розгорівся в Україні
Джерело:  online.ua

Очільник МВС Арсен Аваков ніколи не стоїть осторонь гучних політичних скандалів - цього разу міністр заступився за народну обраницю VIII скликання Тетяну Чорновол, якій 10 квітня ДБР повідомило про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі "Партії регіонів" в 2014 році. Свою позицію щодо цієї справи він традиційно озвучив на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

"Адвокат Януковича, пан Бібіков (йдеться про ексадвоката Януковива Олександра Бабікова - ред). Ви наплювали на конфлікт інтересів, як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновіл - особистого ворога Януковича. Справи немає, є тільки ваша жага помсти. Пан Бібіков, я був теж на Майдані 18 лютого 2014 року – я такий же як Таня – приходьте до мене, чекаю. Спробуйте. А краще підіть до біса з держслужби, або до Януковича назад", - написав глава МВС.

За словами Авакова, йому соромно, що в Україні допустили справу проти Чорновол, оскільки "Таня була на Майдані, як сотні тисяч українців". На думку міністра, Чорновол "талановитий журналіст, емоційний політик" і навіть її друзі часто зляться на неї через жорстку риторики.

"Так, Таня така - вона лазить через паркани і говорить те, що думає, не добираючи слів і за це, як доросла людина відповідає. І нормально, але карати Таню підлістю не можна", - додав глава МВС.

Окрім того, Аваков назвав дії проти Чорновол "неадекватними і ганебними" та зазначив, що вона проводила на передовій в найгарячіших точках весь час.

"До Києва поверталася вибивати зброю для підрозділів, медикаменти і оснащення", - каже Аваков.

За словами міністра, саме він підписував наказ про відправку її чоловіка на фронт, а потім всі оплакували його загибель. Однак Чорновол відмовилася від квартири, як вдова загиблого. Вона заяивла - "навіщо нам зайве. Буду жити і далі в хаті з дітьми і батьками".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Арсен Аваков заявив, що Україна "почне повертатися до нормального життя в травні" та пояснив, чому так думає. Окрім того, він розповів, чому 13 квітня стане доленосним для нашої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?