"Їх ще більше": в Офісі президента розповіли про кандидатів на посаду прем’єра
Категорія
Політика
Дата публікації

"Їх ще більше": в Офісі президента розповіли про кандидатів на посаду прем’єра

"Їх ще більше": в Офісі президента розповіли про кандидатів на посаду прем’єра

Економіст, радник президента України Володимира Зеленського Олег Устенко заявив, що кількість кандидатів на посаду прем’єр-міністра значно більша, ніж обговорюють у ЗМІ, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Я думаю, що пул експертів або потенційних кандидатів, з якими зараз обговорюється це питання президентом Зеленським, він набагато ширше, від того, що зараз обговорюється в українському медіапросторі", – заявив Устенко.

 Радник українського лідера наголосив, що можна знайти декілька тисяч українських експертів, які підпадають під цей опис, хто ж має бути прем’єр-міністром.

"Те, що зараз обговорюється в медіапросторі українському, це просто нав’язаний порядок денний, який іде навіть не від ключових експертів із Атлантичної ради", – зазначив Устенко.

 Нагадаємо, що зранку 21 липня на виборчій дільниці президент Володимир Зеленський заявив, що чекає на чесний результат виборів і вже веде консультації з претендентами на крісло прем’єра.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що  новий уряд розпочне свою роботу  після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?