"Їм байдуже": у Зеленського прокоментували розвал коаліції
Категорія
Україна
Дата публікації

"Їм байдуже": у Зеленського прокоментували розвал коаліції

"Їм байдуже": у Зеленського прокоментували розвал коаліції

Радник новообраного українського президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що коаліції в українському парламенті не було уже давно, проте все ще залишається надія на злагоджену роботу Верховної Ради у наступні 6 місяців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Хіба вона (коаліція – ред.) була?", - відреагував Разумков на питання про розпад коаліції. - Маємо те, що маємо. Команда президента надіється на злагоджену роботу ВР до осінніх виборів".

Окрім того, радник Зеленського наголосив, що висловлює власну позицію і не вповноважений коментувати юридичну складову розпаду коаліції. На його думку, "ситуація 17 травня нічим не відрізняється від ситуації 15 травня".

У прес-службі новообраного президента додали, що "коаліції не існує вже три роки – з того часу, як її залишили фракції "Самопомочі", "Батьківщини" та Радикальної партії Олега Ляшка".

"Нинішня гра у парламенті – чергове свідчення того, що депутатам байдуже до людей, які їх обрали. Подовжити своє безтурботне існування для них важливіше", - кажуть у Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UА, у фракції "Народний фронт" заявили, що виходять із парламентської коаліції з 17 травня, а також оголосили про формування нової коаліція протягом 30 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?