Їм наплювати: Каспаров розкрив сенс диктатури Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Їм наплювати: Каспаров розкрив сенс диктатури Путіна

Їм наплювати: Каспаров розкрив сенс диктатури Путіна

Російський шахіст і 13-й чемпіон світу Гаррі Каспаров заявив, що диктатура  президента Росії Володимира Путіна  абсолютна і всі процеси, які відбуваються в країні, знаходяться під його тотальним контролем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
"Диктатура, подібна путінській, вона не схильна до чисто внутрішніх змін, тому що ступінь контролю за будь-якими суспільними процесами абсолютний. Будь-який процес в Росії, який сьогодні проходить, суспільно-політичний знаходиться під тотальним контролем Кремля. Якщо якісь процеси відбуваються, значить Кремлю це вигідно. Розповідь про те, що вони не роблять щось, когось не притискають, не саджають, бо бояться громадської реакції, він смішний просто", - сказав він в інтерв'ю виданню.
За його словами, анексія Криму, війна на Донбасі і в Сирії показують, що Кремлю абсолютно на все наплювати.
"Після того, що відбувалося в Україні, після Криму, після звірячих бомбардувань Алеппо зрозуміло, що їм наплювати на все. Якщо якісь процеси в Росії ще відбуваються, значить Кремль вважає, що в його порядку денному це важлива частина. Зрозуміло чому. Це не тільки питання легітимізації анексії Криму через процес участі опозиційних партій у так званих виборах, це ще серйозний доважок до аргументації путінської агентури на Заході, яка постійно посилається на ці процеси так звані виборні, як на демонстрацію гибридности режиму. Як тільки ви чуєте розмову про гібридний режим, можете не сумніватися, що це частина путінської пропаганди, вільно чи мимоволі, навіть не хочу в даному випадку коментувати", - зазначив Каспаров.
Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський публіцист Олександр Невзоров вважає, що більшості росіян потрібен ворог, щоб когось ненавидіти, тому росіяни з такою легкістю і повірили пропаганді президента РФ Володимира Путіна про фашистів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?