Його неможливо зупинити: ЄС зважився на моторошне зізнання
Категорія
Світ
Дата публікації

Його неможливо зупинити: ЄС зважився на моторошне зізнання

Його неможливо зупинити: ЄС зважився на моторошне зізнання
Джерело:  online.ua

Очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн звернулася до міжнародної спільноти з важливим попередженням. Вона наголосила, що Європейський Союз повинен бути рішучим, скоординованим і єдиним, щоб протистояти пандемії коронавірусу. Окрім того, вона зважилась на відверте зізнання, зазначивши, що зупинити COVID-19 в ЄС неможливо. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на FXStreet.

Також глава ЄС Урсула фон дер Ляйєн представила пакет заходів економічного реагування на коронавірус. Вона вкотре наголосила, що в Євросоюзі вірус зупинити неможливо, однак необхідно уповільнити його поширення.

Європейська чиновниця також заявила, що коронавірус став найбільшим шоком для економіки ЄС.

Варто зазначити, що 13 березня у Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що зафіксували першу смерть у зв’язку з коронавірусом COVID-19 на території України. В МОЗ кажуть, що лікарі констатували смерть 71-річної пацієнтки на Житомирщині. Її госпіталізували напередодні, 12 березня, із підтвердженим випадком COVID-19.

В РНБО заявили, що найменший ризик захворіти існує для населення у категорії віку від 10 до 39 років (0,2%). Наголошуємо, загроза зростає для людей віком 50-59 років (1,3%), 60-69 років (3,4%), а також 70-79 років (7,8%). Найбільший ризик — для літніх людей старше 80 років — 13,5%.

Що важливо розуміти, в Україні ухвалили рішення закрити державний кордон на тлі поширення коронавірусу COVID-19. В’їзд заборонять для іноземців, наші громадяни зможуть повернутися додому.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що світові лідери екстрено звернулися до своїх громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?