Йованович розповіла про зустріч Авакова з адвокатом Трампа - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Йованович розповіла про зустріч Авакова з адвокатом Трампа - подробиці

Йованович розповіла про зустріч Авакова з адвокатом Трампа - подробиці
Джерело:  online.ua

Експосол США в Україні Марі Йованович стверджує, що між головою МВС Арсеном Аваковим та адвокатом американського президента Рудольфом Джуліані відбулася зустріч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на стенограму свідчень.

Дипломатка виступила у Палаті представників у справі про імпічмент. Наразі оприлюднено текст її тверджень.

"Він (Аваков - ONLINE.UA) вважав небезпечним, що Україна, яка з початку незалежності всі ці роки мала двопартійну підтримку як від демократів, так і від республіканців, почала б залучатися до політики США, внутрішньої політики США, і це було б небезпечним для України", - пояснила Йованович.

За словами колишнього посла, Аваков розмовляв з нею щодо цієї проблеми. Це сталося вже після його бесіди з адвокатом Дональда Трампа під час візиту у Сполучені Штати.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Трамп заявив, що не знає Марі Йованович. Втім, її усунули зі згаданої посади саме через втрату довіри з боку американського державного лідера. Той пояснив, що вважає її, можливо, гарною жінкою, та нагадав, як його колега Володимир Зеленський також критично ставився до дипломатки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?