Юлік презентував трек "Океан Вечности" до Дня закоханих — прем'єра
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юлік презентував трек "Океан Вечности" до Дня закоханих — прем'єра

Юлік презентував трек "Океан Вечности" до Дня закоханих — прем'єра
Джерело:  online.ua

14 лютого, у День Святого Валентина, відбулася прем'єра дебютної ліричної композиції українського виконавця Юліка з символічною назвою "Океан Вечности".

Джерело: ONLINE.UA

Юлік представив дебютний трек "Океан Вечности"

Юлік — нове ім'я в українському шоубізнесі. Виконавець професійно займається музикою з дитинства, але лише зараз наважився презентувати дебютний трек. 
Цікаво, що Юлік як виконавець не представлений у жодній соціальній мережі. Поки що продакшн не розкриває будь-яку інформацію про виконавця, щоб зосередити увагу аудиторії на словах та сенсі композиції.

Музику до ліричного треку "Океан Вечности" Юлік написав, надихнувшись словами автора тексту пісні Васьки Голого (поет Василь Мосійчук) та творчістю улюблених артистів.

Продюсером дебютної музичної роботи Юліка став відомий український співак та продюсер Дмитро Говор (Govor), власник Govor Production.
Govor Production — відео та аудіо продакшн, який спеціалізується на розробці контенту під різні цілі та його подальшому рекламному просуванні. Цей продакшн по-справжньому любить свою справу, вкладає душу у кожен проект — від ідеї до кінцевого результату.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?