Юнкер пояснив, навіщо подарував Трампу фото кладовища
Категорія
Політика
Дата публікації

Юнкер пояснив, навіщо подарував Трампу фото кладовища

Юнкер пояснив, навіщо подарував Трампу фото кладовища
Джерело:  online.ua

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер подарував американському лідеру Дональду Трампу фотографію військового кладовища. Він пояснив, що таким чином закликав голову Білого дому поважати спільну історію та пам'ятати про неї.

Про це політик розповів у своїй промові в Центрі Стратегічних та міжнародних досліджень у Вашингтоні (CSIS), передає ONLINE.UA.

Політик зазначив, що подарував американському президенту фотографію військового кладовища в Люксембурзі, де похований генерал США Джордж Паттон. Паттон під час Другої світової війни керував американськими силами в Німеччині і Франції.

На знімку, за словами Юнкера, написано: "Дорогий Дональде, пам'ятаймо нашу спільну історію".

"Ми повинні робити це навіть у найбільш скрутні часи... У момент, коли напруга, як видається, посилюється, молодим людям по обидва боки Атлантики важливо знати про силу нашого минулого і про важливість наших відносин для підтримки миру, демократії і свободи в усьому світі", - додав президент Європейської комісії.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп після зустрічі з головою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером у Вашингтоні заявив, що США і Євросоюз домовилися працювати разом з метою усунення бар’єрів у торгівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?