Ющенко знайшов новий привід для випаду на адресу Тимошенко
Категорія
Події
Дата публікації

Ющенко знайшов новий привід для випаду на адресу Тимошенко

Ющенко знайшов новий привід для випаду на адресу Тимошенко
Джерело:  online.ua

Екс-президент Віктор Ющенко заявив про те, що в  резиденції «Межигір'я»  за часів його президентства збиралася жити тодішній прем'єр України Юлія Тимошенко, яка нині є главою парламентської фракції «Батьківщина».


Про це Ющенко розповів в інтерв'ю « Новому часу ».


За словами Ющенка, його провини в передачі резиденції «Межигір'я» з державної власності в приватну немає.


"Ось я тут ні до чого", - сказав Ющенко, відповідаючи на відповідне запитання.


За словами Ющенка, ще будучи прем'єром країни, він вважав правильним передати всі резиденції з балансу уряду на баланс Державного управління справами, яке підпорядковується президенту України. Ющенко пояснив, що потім парламент під керівництвом спікера Володимира Литвина передав резиденції з балансу ДУС для обслуговування парламенту і далі Віктору Януковичу.


Читайте також:  Шустер розповів, чим Янукович займався в "Межигір'ї"


«Новий час» акцентував на тому, що саме Ющенко за часів його президентства підписав рішення про передачу «Межигір'я».


«Парламент прийняв рішення, я на нього не міг впливати. Хоча я не був від нього в захваті. Там взагалі Тимошенко збиралася жити», - заявив Ющенко.


Відзначимо, під час президентства Януковича резиденція «Межигір'я», напхана розкішшю, стала символом корупції побіжного екс-президента.


Як повідомляв ONLINE.UA,  побіжний екс-президент України Віктор Янукович після допиту 28 листопада в Святошинському суді Києва по відеозв'язку з Росії зробив ряд нових для України зізнань з приводу власників "Межигір'я".

"У мене там будинок 620 квадратних метрів! 1,7 гектара землі! Вона мені була віддана двома президентами в довічне користування! А коли територію почали викуповувати інші люди, віддали Віктору Ющенку іншу територію в іншому місці замість цієї, у мене виникло питання: ось вони прийдуть і викинуть мене за вухо", - сказав Янукович російському журналісту після допиту.


"Я ж не вічне буду прем'єр-міністром! А я був тоді прем'єр-міністром ... І в моїх руках було рішення, віддавати їм або не віддавати! .. І я знайшов посередників ...", - продовжив екс-президент. "Я купив цей будинок, залишилася неоформленою земля, я офіційно звернувся і її теж викупив", - сказав Янукович.


У жовтні стало відомо, що  резиденція Межигір'я до сих пір не знаходиться в державній власності, а належить втікачу екс-президенту України Віктору Януковичу і фірмі "Танталіт".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?