З Донбасу прийшли тривожні новини: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

З Донбасу прийшли тривожні новини: що сталося

З Донбасу прийшли тривожні новини: що сталося
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики активізували снайперів на Донбасі, які ведуть небезпечну атаку по позиціях українських захисників поблизу села Зайцеве. В результаті обстрілу противника бійці ЗСУ отримують серйозні поранення. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає ONLINE.UА.

Українські військові розповіли журналістам, що кожні два тижні бойовики змінюють снайперів на позиціях в Зайцеве. Вони нахабно займають порожні будинки в селі і ведуть вогонь по українським захисникам, щоб відрізати їх від Зайцевого.

"Снайпера заїжджають буквально кожні два тижні, російські в основному. Дорогу прострілюють. Можна сказати, що намагаються відрізати. Потрібно бути постійно на чеку, так як нещодавно одному з бійців відірвало вухо і рознесло пальці", - кажуть українські захисники.

Відзначимо, що згідно зі зведенням прес-центру ООС, за минулу добу, 23 листопада, бойовики 8 разів порушили режим перемир'я. З 82-мм мінометів, гарнатометів, стрілецької зброї, РПГ і кулеметів вони атакували позиції українських захисників біля Південного, Пєсков, Водяного і Верхньоторецька.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українські військові впевнено тримають оборону і відбивають ворожу атаку, знищуючи противника на Донбасі. За минулий тиждень ворог зазнав масштабних втрат. У період з 16 по 22 листопада втрати бойовиків склали 19 осіб - 9 з них були знищені, 10 отримали поранення. Крім того, окупанти втратили безпілотника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?