З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається

З Донбасу прийшли тривожні новини: що відбувається
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі активно зміцнюють свої передові позиції боєприпасами для стрілецької зброї, артилерійських систем і мінометів. Про це повідомив речник Мінборони Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки, передає ONLINE.UA.

За даними розвідки, противник на Донбасі активізував заходи щодо зміцнення позицій на Донецьком і Луганськом напрямках. Повідомляється, що командування російсько-окупаційних військ підвищує рівень готовності до застосування підрозділів з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Зокрема, проводиться перевірка на наявність зброї на позиціях і з'ясовуються їх потреби на випадок активізації бойових дій.

Крім того, спікер Міноборони повідомив, що за минулу добу ворог 17 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників. На Луганському напрямку бойовики з 82-мм і 120-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь поблизу Зайцевого, Хутора Вільного, Новолуганського, Новотошківського, Орехового, Луганського та Світлодарська. На Донецькому напрямку під ворожі обстріли потрапили захисники Лебединського, Новоселівки, Новотроїцького, Невельського, Славного і Березового.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС зробили несподівану заяву про миротворців на Донбасі. Зокрема, французький уряд готовий буде відправити в Україну миротворців у складі місії ООН в разі потреби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?