З гучної промови Грети Тунберг в ООН зробили несамовиту метал-пісню
Категорія
Світ
Дата публікації

З гучної промови Грети Тунберг в ООН зробили несамовиту метал-пісню

З гучної промови Грети Тунберг в ООН зробили несамовиту метал-пісню
Джерело:  online.ua

Виступ школярки Грети Тунберг на саміті ООН досі масово обговорюють у всьому світі. Не оминули увагою гучну промову юної активістки користувачі мережі, один з яких навіть вирішив створити на її основі death-metal-трек, передає ONLINE.UA.

Автором відео з несамовитою метал-піснею до промови Грети Тунберг в ООН став користувач YouTube Джон Моллуск. Він же написав і музику, яка звучить в ролику - його до речі за кілька днів переглянули в мережі більше 1,6 млн користувачів.

Нагадаємо, 16-річна шведська школярка Грета Тунберг виступила на Генасамблеї ООН з гучною заявою на адресу всіх світових політиків. Вона звинуватила їх в тому, що світові лідери своїми обіцянками з порятунку екології відняли у неї мрії і дитинство. Тунберґ звинуватила чиновників у тому, що вони не вживають необхідних дій, щоб попередити кризу в сфері клімату і зневажають наукові факти, що підтверджують наближення екологічної катастрофи.

"Ви всі звертаєтеся до нас, молоді, в пошуку надії. Як ви можете? Ви вкрали мої мрії і моє дитинство вашими порожніми словами. Але мені ще пощастило. Люди страждають. Люди вмирають, екосистеми руйнуються. Ми - на порозі масового вимирання, і все, про що ви можете говорити - це гроші, і казки про вічне економічное зростання. Як ви смієте?", - заявила дівчинка, яка сьогодні стала справжньою сучасною героїнею.

Відомо, що сьогодні, 28 вересня, Грета зустрілася з канадським прем'єр-міністром Джастіном Трюдо і обговорила з ним проблему глобального потепління. Після цього вона заявила, що прем'єр робить недостатньо для боротьби з проблемою. Сам прем'єр Канади не став ділитися з журналістами подробицями зустрічі з активісткою, обмежившись тим, що назвав Тунберг "голосом цілого покоління молодих людей, які закликають світових лідерів робити більше і краще".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французький лідер Еммануель Макрон розкритикував дії 16-річної активістки зі Швеції Грети Тунберг в ООН. Він вважає, що дії дівчини не є ефективним підходом до вирішення проблеми, а тільки вносять розкол у суспільство. З критикою на адресу школярки також виступив президент США Дональд Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?