З Херсона поспіхом вивозять колаборантів та їхні родини
Категорія
Україна
Дата публікації

З Херсона поспіхом вивозять колаборантів та їхні родини

З Херсона поспіхом вивозять колаборантів та їхні родини
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, російські солдати почали поспіхом вивозити з окупованого Херсона до окупованого Криму колаборантів та членів їхніх родин.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Зрадники України тікають з Херсона до Криму

За словами представників Генштабу ЗСУ, у Херсоні росіяни вимушені залучати підрозділи Росгвардії до інженерного обладнання позицій навколо міста.

Окрім того, наголошується, що тривають заходи щодо депортації колаборантів та членів їх сімей на територію тимчасово окупованої території Республіки Крим.

Водночас, ворог намагається утримати тимчасово захоплені території, концентрує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, водночас не полишає спроб проведення наступальних дій у Бахмуті та Авдіївські напрямки, - йдеться у зведенні Генштабу.

Що відбувається на фронті 17 жовтня

Протягом поточної доби Збройні сили України відбили атаки армії РФ в районах населених пунктів Спірне, Бахмутське, Майорськ, Мар'їнка, Краснохорівка, Побєда та Невельське Донецької області.

Також вказано, що солдати РФ обстрілювали позиції наших військ уздовж всієї лінії зіткнення, здійснювали інженерне обладнання оборонних позицій та ліній на окремих напрямках та проводили повітряну розвідку.

Армія ворога продовжує завдавати удари по критичній інфраструктурі та домівках цивільного населення.

17 жовтня противник завдав 9 ракетних та 39 авіаударів, завдав близько 30 атак з РСЗВ.

Українські воїни завдали понад 11 ударів по позиціях ворога. Підтверджено влучання у 10 областей концентрації озброєння та військової техніки, а також у позицію зенітного ракетного комплексу ворога. Крім того, наші підрозділи ППО збили 25 ворожих "Шахедів".

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два пункти управління, один район концентрації живої сили, озброєння та військової техніки, два засоби ППО, 2 склади з боєприпасами та інші військові цілі ворога, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?