З кожним днем усе цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі
Категорія
Події
Дата публікації

З кожним днем усе цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі

З кожним днем усе цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж побачили в  обстрілі консульства Польщі в Луцьку  чергову провокацію Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
"Те, що сталося вночі у Луцьку свідчить, що провокації виходять на новий, ще більш небезпечний рівень. Цілилися не тільки в будинок польського консульства, а в польсько-українські відносини. Причому знову з використанням історії: "напад", "Волинь", "польський" - слова, які зараз почують в новинах наші західні сусіди, повинні налякати не менше, ніж сам факт обстрілу", - написав директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.
На його думку, обстріл Генконсульства є спробою дестабілізувати відносини з Польщею.
"Думаю, кожен оглядач, який дійсно орієнтується у ситуації, може підтвердити взагалі дуже доброзичливе ставлення українців до поляків. Використання ж ворогом інформаційних рамок війни, яка пройшла більше 70 років тому, у війні нинішній - відомий почерк. Згадаймо хоча б Одесу травня 2014... Правоохоронні органи повинні побачити ситуацію не в розрізі окремих випадків, а як системні спроби дестабілізувати відносини із західним сусідом і сприйняття України на Заході", - додав В'ятрович.






Читайте також: Обстріл Генконсульства Польщі в Луцьку: з'явилася реакція Києва і Варшави
Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко теж прокоментував інцидент.
"Хто більше усіх зацікавлений у розриві добросусідських відносин між Польщею та Україною? Відповідь відома...", - написав Геращенко в Twitter.



Роман Синіцин: "Фесери Вночі й**нули польське консульство в Луцьку з гранатомета".



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко засудив обстріл консульства Польщі в Луцьку, закликавши якнайшвидше розслідувати обставини інциденту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?