З літаком Путіна сталася надзвичайна подія - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

З літаком Путіна сталася надзвичайна подія - перші подробиці

З літаком Путіна сталася надзвичайна подія - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В результаті негоди в Киргизії сталася надзвичайна подія з літаком очільника Кремля Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Главред".

Вказано, що пілотові довелося садити борт практично на дотик. Варто зазначити, що інцидент стався ще 28 листопада.

"Літак глави Кремля майже не було видно на злітно-посадковій смузі в аеропорту Бішкека. Через погану видимість посадку і керування здійснювали за приладами, тому посадка борту номер один була екстремальною", - йдеться в повідомленні.

Наразі відомо, що цивільні рейси в той день перенаправляли в інші аеропорти. Пілоти запевняють, що серйозних ризиків для авіалайнера не було. Очевидці, у свою чергу, повідомили, що під час заходу на посадку погода мінялася кожні десять хвилин.

Сам очільник Кремля Володимир Путін поки цей інцидент не коментував. Мовчить також пресслужба російського президента.

Нагадаємо, 5 травня літак SSJ-100 Аерофлоту здійснив аварійну посадку в Шереметьєво і загорівся. Жертвами катастрофи стала 41 людина із 78 осіб, які перебували на борту.

Варто зазначити, що в рамках розслідування трагедії розглядаються версії про помилку пілотування, відмову техніки, погодні умови та інші.

Раніше ONLINE.UA  публікував відео із салону палаючого літака  в російському аеропорту "Шереметьєво".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?