З Росії надійшли шокуючі новини про Путіна - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

З Росії надійшли шокуючі новини про Путіна - що відомо

З Росії надійшли шокуючі новини про Путіна - що відомо
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін наразі має довіру лише 35% росіян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальне дослідження "Левада-центра", яке було проведено у січні й оприлюднене в медіа.

Згідно з підсумками опитування, рейтинг голови держави-агресора впав майже у двічі, якщо порівняти з показниками грудня 2017 року. Тоді він сягав близько 60%.

На думку керівника центру Льва Гудкова, тривале зниження можна пояснити "стійкою роздратованістю росіян та втомою від президента". Останній не може подолати падіння рейтингу навіть завдяки новій соціальній риториці.

"Падіння почалося давно, і це навіть не ефекти пенсійної реформи 2018 року: воно йде повільно й покроково, і це більш показний тренд, ніж різкі стрибки рейтингу. Накопичується невдоволеність положенням справ в економіці, неможливістю нормально заробляти", - пояснив соціолог.

Цікаво, що показник схвалення політики Путіна залишається майже незмінним. Він коливається від 60 до 70%.

Нагадаємо, російський президент обіймає посаду вже четвертий раз за життя. Останні вибори відбулися 2018 року, тож його повноваження чинні до 2024-го.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в мережі оприлюднили відеоролик, на якому зафіксовано реакцію росіян на портрет Путіна в ліфті багатоповерхівки. Кадри зроблені у московському домі та не свідчать ні про що гарне для російського президента, бо люди перш за все лаялися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?