З російського полону повернулися ще 60 військових — серед них оборонці Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

З російського полону повернулися ще 60 військових — серед них оборонці Маріуполя

З російського полону повернулися ще 60 військових — серед них оборонці Маріуполя
Джерело:  online.ua

6 грудня відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернулися 60 військових — серед них воїни ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ. Загалом 58 чоловіків та двоє жінок, 15 офіцерів і 45 рядових та сержантів.

Джерело: керівник ОПУ  Андрій Єрмак

З полону повернулися ще 60 українських військовослужбовців

6 грудня, в День ЗСУ в Україну повернули 60 військових ЗСУ, Нацгвардії - 58 чоловіків та двоє жінок, 15 офіцерів і 45 рядових та сержантів.

Це — краща новина у день свята, бо герої мають бути живими. За це, у тому числі, воюють наші ЗСУ — триває битва за життя, написав Єрмак.

Єрмак зазначив, що з 60 військових - 34 є оборонцями Маріуполя, в тому числі 14 - з «Азовсталі».

Серед військових є поранені, які отримають всю необхідну допомогу в Україні. А також ті, хто утримувався на російській території та в Оленівці.

Працюємо далі. Системно і якісно досягаємо мети. Дякую Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Повернемо всіх.

Обмін полоненими між Україною та РФ

Попередній обмін полоненими відбувся 1 грудня. Тоді додому повернулися 50 захисників — серед них оборонці Маріуполя та “Азовсталі”, полонені з Оленівки, поранені в боях на Донецькому, Луганському, Запорізькому напрямках.

26 листопада в Україну з російського полону повернули 12 осіб: вісьмох військових та трьох цивільних, одного з яких вважали зниклим безвісти.

24 листопада в Україну повернулися 50 військових, серед яких 20 нацгвардійців, 12 — із ВМС, 10 бійців ЗСУ, 6 — ДПСУ, 2 — з ТрО.

23 листопада повернули 35 українських військових та одного цивільного.

З початку повномасштабної війни з російського полону повернули більше 1300 українських громадян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?