Україні вдалося повернути ще 12 полонених
Категорія
Україна
Дата публікації

Україні вдалося повернути ще 12 полонених

Україні вдалося повернути ще 12 полонених
Джерело:  online.ua

В результаті нового обміну полоненими команді президента Володимира Зеленського вдалося повернути додому 12 військових та цивільних.

Джерело: Твіттер-сторінка очільника Офісу президента Андрія Єрмака

В ОП заявляють про повернення 12 полонених

За словами Андрія Єрмака, додому повернулися 4 бійців Військово-морських сил, двоє нацгвардійців, учасник тероборони та прикордонник. Серед них двоє офіцерів та семеро рядових і сержантів. Вони захищали Маріуполь, Чорнобильську АЕС та острів Зміїний.

Окрім того, наголошується, що вдалося звільниту з полону трьох цивільних: подружжя та чоловіка, який вважався зниклим безвісти.

Що важливо розуміти, протягом останнього тижня із полону повернули 98 українців.

Як уже згадувалося раніше, 23 листопада повернули 35 українських військових та одного цивільного, а 24 листопада — 50 українських військових.

Керівництво ГУР Міноборони 3 листопада офіційно підтвердило, що з початку повномасштабного вторгнення Росії офіційний Київ зміг звільнити з полону 1138 наших бійців.

А наприкінці вересня очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук розповідала, що Росія досі утримує в полоні 2,5 тисячі українців, серед них багато цивільних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?