Армія РФ втратила у війні проти України майже всіх досвідчених військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ втратила у війні проти України майже всіх досвідчених військових

Армія РФ втратила у війні проти України майже всіх досвідчених військових
Джерело:  online.ua

Керівник Міноборони Великої Британії Бен Воллес зазначив, що в окупаційній армії РФ ще залишились досвідчені військовослужбовці, проте більшість їх вже загинула у війні проти України.

Джерело:   The Daily Beast

Окупаційна армія РФ втратила майже всіх досвідчених військових у війні проти України 

Воллес зазначив, що наразі російська окупаційна армія дуже погано укомплектована і ЗСУ повинні скористатись цим.

Нещодавно росіяни розгорнули частину без їжі, шкарпеток і з невеликою кількістю зброї. Це катастрофа для людини, яка йде в поля... Розмах у росіян є, але не дуже. Більшість з тих, хто був хорошим військовослужбовцем - мертві. Тільки нація, яка не дбає про власний народ, може відправити 100 тис своїх людей на смерть, поранення або дезертирство, - зазначив Воллес.

Голова Міноборони Великої Британії закликав українських військових не припиняти наступ у зимовий період.

За інформацією військової розвідки Міноборони Великої Британії, окупаційна армія РФ продовжує пробувати прорвати оборону ЗСУ на Донеччині.

За даними британської розвідки, окупанти атакують позиції українських сил у районі Бахмута (Донецька область), а також біля Сватового та Кремінної (Луганська область). На цих ділянках фронту продовжуються запеклі бої. Однак через погодні умови не одна із сторін не може значно просунутися вперед.

Ситуація на південному фронті – стабільна. Збройні сили України продовжують контролювати раніше звільнені населені пункти на Херсонщині.

На Запорізькому напрямі змін також немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?