Росіяни продовжують обстрілювати Херсон — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни продовжують обстрілювати Херсон — є загиблі

Росіяни продовжують обстрілювати Херсон — є загиблі
Джерело:  online.ua

Після втечі з Херсона російські війська продовжують регулярно обстрілювати місто - так, в результаті денних атак окупантів загинули щонайменше троє мирних мешканців. Згідно з останніми даними, окупанти поцілили у газопровід.

Джерело: начальниця міської військової адміністрації Галина Лугова в коментарі "Суспільному"

Щонайменше 3 людей загинули в результаті обстрілу Херсона

Сталось це о 12:01, снаряд влучив в магістральний газопровід. У нас є, на жаль, один загиблий. Але місто продовжують обстрілювати навіть зараз, - повідомила Галина Лугова.

Як ствреджують українські журналісти, уХерсоні, станом на 15:00, прогриміло понад 10 вибухів.

Очільниця міської військової адміністрації Галина Лугова звертає увагу на те, що протягом 22 листопада обстріли відбуваються без перестанку.

Згодом місцева влада підтвердила, що кількість загиблих місті зросла до трьох.

Станом на 15.00 відомо, що російська армія влучила в 11 точок у місті. Внаслідок обстрілів пошкоджено чимало будинків приватного сектору, після прильоту відбулися дві пожежі. Було також попадання в магістральний газопровід. Відомо про трьох загиблих, одну поранену людину та одна - знаходиться під завалом, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?