Новий прем’єр Британії Ріші Сунак вперше приїхав в Україну — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий прем’єр Британії Ріші Сунак вперше приїхав в Україну — відео

Новий прем’єр Британії Ріші Сунак вперше приїхав в Україну — відео
Джерело:  online.ua

19 листопада новий прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак вперше прибув до Києва з неоголошеним візитом. Він уже зустрівся з главою держави Володимиром Зеленським.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Лідер Британії Ріші Сунак вперше приїхав до Києва

Президент Зеленський нагадав, що з перших днів війни Україна та Велика Британія були потужними союзниками.

Під час сьогоднішньої зустрічі ми обговорили найважливіші питання як для наших країн, так і для глобальної безпеки... Разом ми сильніші й досягнемо бажаних результатів, - наголосив український лідер.

Як уже згадувалося раніше, під час перших телефонних перемовин глава держави Володимир Зеленський запросив Ріші Сунака в Україну. Британський лідер одразу ж підтвердив намір здійснити це найближчим часом.

Окрім того, тоді ж прем'єр Британії запевнив Зеленського, що підтримка України з боку офіційного Лондона буде незмінною, і він "може розраховувати на незмінну солідарність" британського уряду.

Серед інших тем розмови були робота Міжнародного агентства з атомної енергії в Україні для забезпечення ядерної безпеки та продовження тиску на "варварський режим Путіна шляхом продовження економічних санкцій".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?