З тізеру останньої серії «Гри престолів» стає зрозумілим, хто врешті залишиться живий
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З тізеру останньої серії «Гри престолів» стає зрозумілим, хто врешті залишиться живий

З тізеру останньої серії «Гри престолів» стає зрозумілим, хто врешті залишиться живий
Джерело:  online.ua

Телекомпанія HBO сьогодні випустила тізер фінальної серії «Гри престолів», яка вийде в ефір 19 травня. ( Увага! Спойлери! Якщо ви не бажаєте дізнаватись сюжет останньої серії, читати далі не радимо).

З короткого відеоролику, як повідомляє ONLINE.UA, стає зрозумілим, хто з персонажів залишиться живим. Це Арья, Дейнеріс і Тіріон. Інші головні персонажі – Серсея і Джеймі загинули під завалами підземелля, безуспішно намагаючись втекти з Королівської гавані у п’ятій серії, яка виходить в ефір сьогодні вночі.

Передбачається, що Сірий Хробак також залишився живим. В кінці тизеру солдати салютують Дейнеріс Таргаріен. Таким чином, побоювання фанатів, що кровожерливий автор сценарію Джордж Р. Мартін вб'є усіх своїх персонажів залишилися, на щастя, безпідставними.

Нагадаємо, що автор «Гри престолів» нещодавно розповів подробиці про три наступні серіали, зйомки першого з яких почнуться вже восени. Ще кілька нових серіалів за мотивами циклу романів «Пісні Льоду й Полум’я» теж плануються, але вони поки що знаходяться на стадії розробки сценарію.

Крім цього, фанатам напевно буде цікаво дізнатися, чому не так давно виконавиця ролі Дейнеріс – Емілія Кларк поскаржилася журналістам на свою зовнішність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?