"За 10 хвилин до удару я зупинив його": Трамп зважився на резонансне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

"За 10 хвилин до удару я зупинив його": Трамп зважився на резонансне зізнання

"За 10 хвилин до удару я зупинив його": Трамп зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп зізнався, що збирався завдати ракетних ударів по території Ірану у відповідь на збитий американський безпілотник. Про це очільник Білого дому написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

"У понеділок вони збили безпілотний літальний апарат, який летів над міжнародними водами. Ми були готові помститися і завдати удару минулої ночі по трьом різним цілям, коли я запитав, скільки людей загине. 150 осіб, сер, була відповідь від генерала. За 10 хвилин до удару я зупинив його, відповідь не пропорційна збитому безпілотнику", - написав Трамп.

Окрім того, він наголосив, що не допустить, щоб Іран володів ядерною зброєю.

"Я не поспішаю, наші Збройні сили відновлені, нові й готові до роботи, безумовно, кращі в світі. Санкції кусаються, і минулої ночі їх стало більше", - написав Трамп.

Як відомо, нещодавно видання The New York Times повідомило, що Трамп схвалив військові удари по Ірану, але в останній момент скасував своє рішення.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше американський лідер  Дональд Трамп пригрозив, що початок військових дій між США та Іраном стане кінцем цієї східної країни. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?