За добу в Іспанії зафіксували рекордну кількість загиблих від коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

За добу в Іспанії зафіксували рекордну кількість загиблих від коронавірусу

За добу в Іспанії зафіксували рекордну кількість загиблих від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу в Іспанії за останні 24 години забрала життя 462 хворих - варто звернути увагу на те, що це стало рекордним показником з початку епідемії в країні. Окрім того, вказано, що кількість інфікованих в Іспанії перевищила 33 тисячі осіб, за останню добу хворих стало більше на 16%. Наразі у відділеннях інтенсивної терапії знаходяться 2355 осіб, 3555 хворих одужали. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на El Pais.

Згідно з офіційними даними, загальна кількість померлих досягла 2182 осіб. Варто зазначити, що Іспанія – друга найбільш постраждала від коронавірусу країна у Європі, після Італії.

"Ми спостерігаємо навантаження на лікарні протягом останніх 3-5 днів. Пік, ймовірно, буде досягнутий цього тижня", - заявив координатор з надзвичайних ситуацій Фернандо Сімон.

Окрім того, повідомляється, що віцепрем'єра Кармен Кальво госпіталізували через респіраторну інфекцію. Політикині вже провели тест на коронавірус, результати будуть відомі згодом.

Варто звернути увагу на те, що 22 березня уряд Іспанії ухвалив рішення продовжити надзвичайний стан в країні ще на 15 днів. Прем'єр-міністр Педро Санчес наголосив, що влада країни придбала 640 000 експрес-тестів на виявлення інфекції та найняля 52 000 медичних працівників для зміцнення можливостей автономних громад.

"У Мадриді, де рівень захворюваності найвищий, почав діяти найбільший тимчасовий госпіталь для хворих на коронавірус. Госпіталь розрахований на 5000 ліжко-місць, що робить його найбільшим медичним закладом такого роду в Європі", - повідомляє ЗМІ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що білоруський лідер Олександр  Лукашенко порадив білорусам лікуватися і захищатися від коронавіруса трактором і алкоголем. Він вважає, що поле і горілка всіх вилікує від інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?