За голосування за деякі відставки депутатам пропонують «по 50-100 тисяч» - Разумков
Категорія
Політика
Дата публікації

За голосування за деякі відставки депутатам пропонують «по 50-100 тисяч» - Разумков

За голосування за деякі відставки депутатам пропонують «по 50-100 тисяч» - Разумков
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков попросив антикорупційні органи перевірити чутки про те, що народним депутатам пропонують «по 50-100 тисяч» за підтримку «деяких відставок» у владі.

Джерело: Разумков під час засідання погоджувальної ради 20 вересня, яке він провів дистанційно через виявлений в нього коронавірус.

«Ми сьогодні бачимо багато чуток, багато пліток, багато інформації у ЗМІ, існують якісь розмови – хтось комусь пропонує 50-70-100 тисяч за голос за деякі відставки. Я не зовсім розумію, в яких кабінетах це відбувається і хто веде такі перемовини, але це точно негативно впливає на діяльність і на імідж Верховної Ради», – зазначив спікер.

Разумков вважає, що «на фоні всього іншого, що іноді відбувається з нашими колегами», така інформація точно не додає балів народним обранцям.

Водночас, спікер заявив, що він особисто «майже переконаний, що це не відповідає дійсності», але просить перевірити цю інформацію відповідні органи.

Можливість відставки Разумкова

Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, отриманою начебто з джерела в Офісі президента, на початку нового сесійного тижня партія «Слуга народу» може закликати спікера Верховної Ради Разумкова добровільно скласти повноваження.

Разумков працює дистанційно, оскільки 10 вересня він виявив, що вдруге за рік заразився коронавірусом.

Раніше Разумков заявив на одному з телеканалів, що процедура усунення його з посади не запущена, і ніхто з парламентаріїв не звертався з пропозицією про його відкликання.

Читайте також:

  • У Раді відповіли, чи обговорюється відставка Разумкова.

  • Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП.

  • Разумков натякнув на примусові відставки у Кабміні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?