За один день.Трамп розкрив свій план завершення російсько-української війни
Категорія
Політика
Дата публікації

За один день.Трамп розкрив свій план завершення російсько-української війни

За один день.Трамп розкрив свій план завершення російсько-української війни
Джерело:  online.ua

Колишній американський лідер та претендент на місце кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп офіційно заявив, що у разі своєї перемоги на виборах має намір змусити президентів України та Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна дуже швидко підписати мирну угоду.

Джерело: Fox News

Трамп обіцяє вкрай швидко завершити війну між Україною та РФ

Я дуже добре знаю Зеленського, і я дуже добре знаю Путіна, навіть краще. І у мене були хороші стосунки, дуже хороші з ними обома. Я б сказав Зеленському: "Досить (англ. "no more" – ред.). Ви повинні укласти угоду". Я б сказав Путіну: "Якщо ви не укладете угоду, ми дамо йому дуже багато. Ми [дамо Україні] більше, ніж вони коли-небудь отримували, якщо доведеться". Я укладу угоду за один день. За один день, - пообіцяв скандальний американський політик.

Що раніше Трамп говорив про російсько-українську війну

Як уже згадувалося раніше, ще декілька місяців тому Дональд Трамп пообіцяв своїм виборцям завершити війну в Україні за 24 години після свого обрання на другий президентський термін.

Він неодноразово публічно повторював цю обіцянку.

Згодом український лідер Володимир Зеленський звернув увагу на те, що одіозний республіканець, який обіцяв закінчити війну Росії проти України за 24 години, раніше не закінчив її ще до повномасштабного вторгнення.

3 червня президент України зізнався, що "не зрозумів" слова Трампа про те, що він би завершив повномасштабну війну за одну добу, посадивши Київ і Москву за стіл переговорів.

9 липня Зеленський заявив, що президент США Джо Байден міг би закінчити війну в Україні й за 5 хвилин, якби йшлося про здачу українських територій, але наша країна б не погодилася на це.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?