За тиждень на кір захворіли майже 700 українців
Категорія
Україна
Дата публікації

За тиждень на кір захворіли майже 700 українців

За тиждень на кір захворіли майже 700 українців
Джерело:  online.ua

Починаючи з 27 березня по 3 квітня 2018 року на кір в Україні захворіли 699 осіб. Про це йдеться у повідомленні Центру громадського здоров’я МОЗ України, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Білорусь у шоці від ситуації з кором в Україні.

"За оперативними даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, за 13-й тиждень 2018 року захворіли 699 людей: 331 дорослий і 368 дітей. Всього впродовж 13-ти тижнів 2018 року на кір захворіли 9091 людини - 3270 дорослих і 5821 дитина", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку року від ускладнень кору померло семеро людей, з яких п’ятеро - діти.

Найбільше людей захворіли на кір у Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Чернівецькій та Львівській областях, а найменше - у Луганській, Сумській, Харківській, Чернігівській і Херсонській областях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що У МОЗ назвали регіон України з найбільшим рівнем захворюваності на кір. Такими виявилися Чернівецька та Івано-Франківська області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?