За цим стоїть Коломойський: стало відомо, що обговорював Зеленський із "слугами народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

За цим стоїть Коломойський: стало відомо, що обговорював Зеленський із "слугами народу"

За цим стоїть Коломойський: стало відомо, що обговорював Зеленський із "слугами народу"

В ході зустрічі з нардепами від партії "Слуга народу" глава держави Володимир Зеленський заявив, що до протестів проти запровадження ринку землі причетний олігарх Ігор Коломойський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

"13 листопада, в день голосування, депутати "Слуги народу" зібрались, щоб поговорити із Зеленським. Президент переконував нардепів голосувати "за" і пояснював, чому його ідея з референдумом щодо іноземців – це виграшна комбінація. За словами присутніх на зустрічі нардепів, президент наголошував, що "протести розганяє лише одна людина". Як розповів один із депутатів "Слуги народу" , йшлося про Коломойського", - сказано в повідомленні.

Український лідер підкреслив, що "такі заходи опонентів все одно діють", і саме через ризики поширення протестних настроїв він запропонував провести референдум щодо продажу землі іноземцям.

"Слуги" наразі залишились із "земельним" питанням наодинці. Зараз після зустрічі з президентом шанси на те, що законопроєкт буде проголосований - 50 на 50", - розповів один з нардепів "Слуги народу". Зазначається, що інші партії голосуватимуть "проти", - йдеться у статті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер Володимир Зеленський розповів, що на нещодавній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським  говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги. Зеленський сказав, що впевнений, що Коломойський його почув. І додав, що побачимо, якою буде результат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?