За вбивством Дугіної може стояти українська влада — NYT
Категорія
Політика
Дата публікації

За вбивством Дугіної може стояти українська влада — NYT

За вбивством Дугіної може стояти українська влада — NYT
Джерело:  online.ua

На переконання представників американських спецслужб, вбивство Дар'ї Дугіної, дочки "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, було результатом таємної операції, проведеної кимось з української влади.

Джерело:  The New York Times  із посиланням на своїх інсайдерів у розвідці США

Журналісти дізналися, хто може стояти за вбивством Дугіної

Американські розвідники зізнаються, що вони нічого не знали про підготовку такої операції, а якби і знали, то обов'язково відмовили б Україну він неї.

Окрім того, вони заявили, що вже дорікнули команді президента Володимира Зеленського за смерть Дугіної.

Однак офіційний Київ продовжує заперечувати свою причетність до вбивства.

 На думку американських розвідників, за ліквідацією Дугіної може стояти якась окрема частина української влади, і решта може бути не в курсі справи.

Ба більше, у Мінобороні США скаржаться, що українська сторона не завжди ділиться з американською владою своїми планами щодо війни проти Росії.

Деякі американські чиновники вважають, що насправді метою української влади було вбивство не Дугіної, а її батька, Олександра Дугіна, який вважається ідеологом "рашизму" і "мозком Путіна". Виконавці, які підірвали авто з жінкою, думали, що вона сидітиме в машині разом з батьком, - йдеться в повідомленні.

Що відомо про ліквідацію пропагандистки Дугіної

Ввечері 20 серпня у Підмосков’ї, в районі селища Великі Вязьоми підірвалась автівка Land Cruiser Prado, за керком якої перебувала донька відомого кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’я.

Російська влад одразу почала звинувачувати у цьому Україну, однак Офіс президента Зеленського відкинув усі звинувачення.

Ввечері 21 серпня члени "Національної республіканської армії" взяли на себе відповідальність за підрив авто Дугіної, а також пообіцяли,зо знищать російського диктатора Володимира Путіна та усіх його полічників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?