У ЗСУ попереджають про можливий повторний наступ РФ на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ попереджають про можливий повторний наступ РФ на Київ

У ЗСУ попереджають про можливий повторний наступ РФ на Київ
Джерело:  online.ua

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв нагадує українцям про те, що диктатор Володимир Путін ніколи не відмовиться від своїх планів захопити всю Україну. Саме тому зберігається загроза повторного наступу росіян на Київ. Ба більше, українська столиця завжди буде залишатися для керівника Кремля однією з головних цілей у цій війні.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Наєв попередив про можливий повторний наступ РФ на Київ

На цей момент загрози наступу росіян на Київ немає Ці шанси є, звісно. Тому, що Путін ніколи не відмовиться від своїх намірів захопити Україну й безпосередньо столицю нашої держави. Вона дійсно перебуває у пріоритетах його злочинних планів, – наголосив командувач Об'єднаних сил.

За словами Сергія Наєва, наразі немає загрози, що росіяни знову будуть наступати на українську столицю, адже ЗСУ не фіксує накопичення противником сил для вторгнення.

Що буде в подальшому – це все залежить від його (Путіна – ред.) рішень, а також від наявності сил і засобів, – пояснює представник ЗСУ.

Українські воїни роблять все можливе, щоб унеможливити повторний наступ росіян на Київ

Ми, щоб унеможливити це, враховуючи той досвід ведення бойових дій на Київському напрямку, робимо все необхідне для зміцнення оборони. У цій роботі беруть участь військові адміністрації, населення території. Тому, що спротив населення був одним з основних аспектів, що минула спроба атакувати Київ була невдалою, – підсумував Сергій Наєв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?