За живим російським терористом стоїть мертвий українець. Данілов відповів Трієру
Категорія
Україна
Дата публікації

За живим російським терористом стоїть мертвий українець. Данілов відповів Трієру

За живим російським терористом стоїть мертвий українець. Данілов відповів Трієру
Джерело:  online.ua

За кожним живим російським терористом стоїть мертвий українець. Данілов відповів Трієру на його слова про жаль до росіян.

Джерело: Олексій Данілов

Данілов відповів Трієру

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов запропонував данському режисеру Ларсу фон Трієру уявити себе на місці українців перед жахіттями війни.

До цього Трієр висловив жаль до росіян у зв'язку з передачею Украні винищувачів F-16.

Війна – це не кіно, де актори грають життя і смерть. За кожним живим російським терористом стоїть мертвий українець. Вибір між катом і жертвою стає трагедією, коли митець стає на бік ката.

Данілов зазначив, що "Україна живе не в абстракції, а в жорстокій реальності, в якій росіяни є вбивцями".

Проста порада відомому режисеру: уявіть, що це російська ракета щодня прилітає до Вашого міста, що Вашого батька чи матір вбили, онука вивезли до Росії, а дружину зґвалтував російський мародер, а потім спалив його будинок.

У цьому випадку абстракція лицемірного "гуманізму" набуває зовсім інших рис – реального, а не вигаданого життя.

Трієр вступився за росіян

22 серпня всесвітньовідомий данський режисер Ларс фон Трієр у відповідь на намір Данії передати Україні винищувачі F-16 написав в Іnstagram, що "життя росіян теж важливі".

Про те, скількох українців вже вбила Росія, режисер не згадав.

У скандальному дописі знаменитість звернувся до президентів України та Росії, а також прем’єр-міністерки Данії. Фактично, Трієр висловив жаль із приводу загибелі російських загарбників, нелогічно використавши алюзію на Black Lives Matter.

До речі: пану Зеленському і пану Путіну, і не в останню чергу пані Фредеріксен (яка вчора, як по вуха закохана, позувала в кабіні однієї з найстрашніших машин для вбивств сучасності, посміхаючись від вуха до вуха):

"Життя росіян теж мають значення!"

Із найкращими побажаннями, Ларс.

І одразу закрив коментарі під постом лицемірного гуманізму.

Нагадаємо, що у 2022 році в режисера діагностували хворобу Паркінсона.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?