Заарештованого російського опозиціонера Навального терміново госпіталізували: подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Заарештованого російського опозиціонера Навального терміново госпіталізували: подробиці

Заарештованого російського опозиціонера Навального терміново госпіталізували: подробиці
Джерело:  online.ua

Лідер російської демократичної опозиції Олексій Навальний, який з 24 липня знаходиться у московському СІЗО, сьогодні вранці був терміново госпіталізований у лікарню. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Эхо Москвы».

За даними речниці політика Кіри Ярмиш, у заарештованого на 30 діб Навального раптово з’явилась гостра алергічна реакція, яка викликала сильний набряк обличчя і почервоніння шкіри. При цьому раніше він ніколи не скаржився на алергію.

Зараз опозиціонер перебуває в 64-ій лікарні Москви під охороною поліцейських, йому надається медична допомога.

Що стало джерелом алергічної реакції, поки незрозуміло. Соратник політика Леонід Волков написав у своєму Twitter, що минулого місяця відбував арешт у тій же камері, де зараз сидить Навальний. Тоді у нього відразу після виходу з’явилися схожі симптоми – набряк і червоні плями на шкірі.

Олексій Навальний був заарештований на початку цього тижня постановою Симоновського суду Москви. Його визнано винним в повторному порушенні правил проведення мітингу через заклик влаштувати акцію протесту біля мерії.

Нагадаємо, що незважаючи на понад 1300 затриманих на вчорашньому мітингу у Москві, російська опозиція збирає нову акцію протесту на 3 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?