Заборона Меджлісу: в соцмережах вказали на дивну політику Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Заборона Меджлісу: в соцмережах вказали на дивну політику Росії

Заборона Меджлісу: в соцмережах вказали на дивну політику Росії
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж відреагували на рішення російських окупантів заборонити Меджліс кримськотатарського народу і оголосити його екстремістською організацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так, в twitter-акаунті @sranysovok запропонували загадку в стилі шкільного тестування, коли із запропонованих варіантів потрібно обрати правильний.
Одна з цих організацій в Росії визнана екстремістською:

1. Меджліс

2. ХАМАС



Варто відзначити, що "Меджліс" (дослівно "місце зборів") - збірна назва представницького органу країни (Іран, Азербайджан) або народу (кримських татар).
У свою чергу, ХАМАС, «Ісламський рух опору» - це палестинський ісламістський рух, до якого входить і військове крило. Рух було визнано терористичною організацією Євросоюзом, Ізраїлем, Канадою, США і Японією, а також заборонено в Йорданії та Єгипті.
При цьому Росія не вважає ХАМАС терористами.
Крім того, в Twitter запропонували внести в список питань "тесту" і Хезболлу, яка у всьому цивілізованому світі вважається терористичною організацією.
При цьому Росія, навіть після розстрілу членами Хезболли трьох своїх дипломатів не стала називати організацію терористичною.



І нарешті, twitter-акаунт "Захоплений Крим" виклав такий коментар:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше самозваний прокурор Криму Наталія Поклонська заявляла, що "влада" півострова не допустить на півострів активістів Меджлісу, а бажаючим повернути Крим до складу України пообіцяла "камери на Колимі та в Магадані".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?