Забув про "один народ": соцмережі насмішила цікава заява Лукашенка
Категорія
Світ
Дата публікації

Забув про "один народ": соцмережі насмішила цікава заява Лукашенка

Забув про "один народ": соцмережі насмішила цікава заява Лукашенка

У мережі обговорюють заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка, який сказав, що нікому не дозволить принижувати білоруський народ і державу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента Білорусі.
«Ви повинні розуміти головну формулу наших дій: ми нікому не дозволимо принижувати наш народ і державу. Це лежить в основі. Якщо хтось цього не розуміє, тоді нам непросто буде з ними не те що будувати відносини, а й розмовляти», - сказав Лукашенко в ході відвідин Свято-Духова кафедрального собору в Мінську.
Читайте також: Тариф у спину: мережу розвеселив новий "подарунок" Росії від Білорусі
Лукашенко підкреслив, що народ Білорусі нікому не віддасть свою землю і державу, оскільки вони дісталися йому «в непростій історичної дійсності».
«Прямо скажемо, в боротьбі і в війнах. Ми втратили величезну кількість людей, захищаючи нашу землю. Тому ми так трепетно, і я в тому числі, ставимося до цих проблем», - пояснив білоруський лідер.
Користувачі мережі прокоментували заяву білоруського президента.









Як повідомляв ONLINE.UA,  російський вчений Леонід Решетников заявив, що поділ росіян і білорусів штучний, тому що це - "єдиний народ".
Пізніше  він зробив нові образливі заяви на адресу Білорусі, зазначивши, що прозахідна політика Олександра Лукашенка провалиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?