Загибель дітей на Донбасі: Росія знайшла "винних"
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель дітей на Донбасі: Росія знайшла "винних"

Загибель дітей на Донбасі: Росія знайшла "винних"
Джерело:  online.ua

Влада РФ стверджує, що четверо дітей, що постраждали внаслідок вибуху на Донбасі, підірвалися на "американській міні". З даною заявою виступив представник Російської Федерації в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала перша заступниця голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що російська сторона відмовила у доступі до місця трагедії українській стороні та місії ОБСЄ.

"Росіяни не лише приховують місце злочину, але й впадають у відвертий маразм в своїх заявах. Представник РФ в ТКГ Борис Гризлов заявив, що діти підірвалися... на американській міні. Цинізм поведінки росіян просто зашкалює", - сказано в повідомленні Геращенко.

Окрім того, вона згадала про вибори на території ОРДЛО, до яких продовжує готуватися керівництво "народних республік".

"Все це значно ускладнює й робить ще більш нервовими і без того непрості мінські переговори. Сценарій "виборів" – це один з елементів ескалації і на переговорах , й на Донбасі, які запускає Путін, на жаль", – написала Геращенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у так званій "ДНР" прогримів черговий вибух. Жахливий інцидент стався в окупованій Горлівці вдень 30 вересня - загинули 3 дитини, ще один хлопчик отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?