Загибель футболістів в авіакатастрофі: офіційно названий винуватець
Категорія
Спорт
Дата публікації

Загибель футболістів в авіакатастрофі: офіційно названий винуватець

Загибель футболістів в авіакатастрофі: офіційно названий винуватець
Джерело:  online.ua

Болівійська комісія з розслідування катастрофи літака з футболістами клубу "Шапекоенсе" озвучила офіційний висновок, зазначивши, що у трагедії винен загиблий пілот Мігель Кірога і авіакомпанія LaMia.
Про це глава сказав комісії міністр громадських робіт Мілтон Кларос, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу", яка цитує El Tiempo.
Слідство стверджує, що пілот проігнорував недостатній запас палива перед вильотом з Болівії в Колумбію. При цьому, як з'ясувалося, у Кіроги було недостатньо досвіду для управління цим типом повітряного судна, а ВПС Болівії розшукували його за самовільний відхід зі служби.
Читайте також: Футбо лісти "Шапекоенсе" стали посмертними чемпіонами
Згідно з повідомленням ЗМІ, болівійська влада ніяк не прокоментувала питання про те, яким чином Кірогу допустили до управління літаком. При цьому в комісії з розслідування пообіцяли вжити заходів проти чиновників, які допустили порушення.
Слідство також не знає, де перебуває один з власників компанії LaMia Маркос Роча.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стюардеса, яка вижила в авіакатастрофі з футболістами, розповіла подробиці трагедії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?