Загибель киян біля укриття. Катя Осадча б'є на сполох через рішення суду
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель киян біля укриття. Катя Осадча б'є на сполох через рішення суду

Загибель киян біля укриття. Катя Осадча б'є на сполох через рішення суду
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Катя Осадча публічно відреагувала на трагедію з зачиненим укриттям у Києві, біля якого 1 червня загинули троє людей. Зірка не приховує свого обурення, оскільки охоронця поліклініки триматимуть під вартою два місяці, а директор і заступники відбудуться лише домашнім арештом.

Джерело: Катя Осадча

Як Осадча прокоментувала цю ситуацію

Шоувумен звертає увагу на те, що станом на 16-й місяць війни бомбосховища закриті для загального доступу під час повітряної тривоги

Саме тому, на її переконання, обов'язково потрібно покарати всі органи влади, які халатно ставилися до безпеки людей, а не лише одного охоронця.

Окрім того, Катя Осадча наголошує, що стовідсотково був той, хто наказав охоронцю закривати бомбосховище, на її думку, "це не особиста забаганка" Вадима Мошкіна.

Однак головним винним у суді роблять саме його. На думку ведучої, це справа рук можновладців.

У наш час головне швидко знайти винного, врятувати дупи можновладців різних рангів і тихо закопати новину і справу під тонною інших невтішних новин. Чому той, хто дав розпорядження, хто не налагодив систему, щоб сховище було відкрите, і той, хто не проконтролював це, буде під домашнім арештом, а охоронець в СІЗО? – зазначає Катя Осадча.

На що ж тоді витратили гроші

Українська телеведуча також нагадує про те, що на облаштування укриттів Києва виділили 1,2 мільярда.

Зірка цікавиться, на що витратили ці гроші, якщо біля зачинених дверей бомбосховищ гине цивільне населення.

Катя Осадча наполягає на тому, що очільник Деснянського району після трагедії 1 червня як мінімум повинен би вже був подати у відставку, однак цього не сталося.

Я вважаю, що відповідальність за цей жах мають на себе брати чиновники на всіх рівнях, а не тільки охоронець. Якщо всім решта це зійде з рук – це буде ще одним прикладом того, що наші герої б'ються за країну, в якій чиновники, що їх не варті, – наголосила телеведуча.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?